Over ons

OVER ONS
OVER ONS

Ze zijn er nog; vakmensen! Ze maken de mooiste dingen, je
moet ze alleen even vinden. We brengen ze hier op nederlandse -ambachten.nl
samen. Steeds wanneer we een mooi product vinden, voegen we het toe aan de
winkel zodat jij niet meer hoeft te zoeken. De vakmensen kunnen zo verder met
de dingen waar ze goed in zijn; het maken van ouderwets degelijk vakwerk!

Nederlandse-ambachten.nl heeft als doel oude Ambachten beschikbaar te maken voor jou; zodat ze nooit verdwijnen! We hebben de ambitie om de mooiste, degelijkste en meest ambachtelijke producten samen te brengen op nederlandse-ambachten.nl. 

Al meer dan 100 jaar maakt van Eldik Ladders uit Ochten houten ladders. Wat eind 1800 ooit begon als wagenmaker, groeide uit tot een familiebedrijf dat ladders maakte. Hoe kan het ook anders dat ze, gevestigd midden in de Betuwe, fruitladders gingen maken. Door de jaren heen werd het wagen maken steeds minder belangrijk. Ladders maken werd het belangrijkste ambacht! De gebroeders van Eldik zijn de vierde generatie ladder makers. 

VAN ELDIK
VAN ELDIK

Een ambachtsman van het eerste uur. VAN CEES smeed sinds jaar en dag de mooiste producten. Doordat VAN CEES vooral bezig is met het maken van de VAN CEES barbecue was er geen tijd om deze online aan te bieden. Nederlandse-ambachten.nl zorgt ervoor dat jij ook kunt profiteren van het vakmanschap VAN CEES.

Herken je jezelf in het profiel van de echte vakman of -vrouw? Wil jij de producten die je maakt aanbieden via nederlandse-ambachten.nl? Neem dan contact met ons op.

VAKMENSEN
VAKMENSEN GEZOCHT